Rólam
Párkapcsolati tanácsadás
Bach-virág eszenciák
Schüssler sók
Ganesha jóga
Idézetek
Kapcsolat

 

 
 
 

Párkapcsolati tanácsadás

Miért lettem párkapcsolati tanácsadó…

17 éve élek együtt a férjemmel. A több mint másfél évtized alatt az életünkben voltak könnyebb és nehezebb periódusok. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy igazán, valóságosan megismerjük egymást. Hitvallásom az, hogy egy egészséges párkapcsolat alapja az őszinte kommunikáció, az elfogadás és a bizalom.

Amikor egy pár találkozik, akkor születik egy kisvirág. Ennek a kisvirágnak szüksége van értékes termőtalajra, fényre, vízre és szeretetre. Ha egy pár a kapcsolata elejétől őszinte és időt ad egymásnak ahhoz, hogy jobban megismerjék egymást, akkor a kisviráguk fejlődésnek indul. Minden áldott nap megbeszélik, hogy a kisvirágukat ki gondozza, ki öntözze, ki ad neki hetente tápszert, ha szükséges egy másik helyre átteszik, hogy több fény érje. Évente átbeszélik, hogy a virágnak megfelelő -e tápszer vagy új termőföldre van szüksége. Ha viszont nem kommunikálnak nap mint nap egymással, akkor a kisvirágot túl fogják öntözni, mert mindketten úgy gondolják, hogy a másik fél öntözi és ennek következtében elhervad. A gyökere elkorhad, és más soha nem lesz olyan, mint volt...

A fenti kis történet pontosan rámutat arra, hogy a párkapcsolat, a házasság nem örökre szól mindig csak egy napra, minden nap tenni kell azért, hogy fennmaradjon.

Témák, amiben segíteni tudok a hozzám fordulóknak:

  • Párkapcsolaton belüli kommunikáció segítése
  • Féltékenység kezelése
  • Megcsalás kezelése
  • Együttműködés a gyereknevelésben
  • Elfejlődés kezelése
  • Szeretet kifejezése a párkapcsolatban

 

Ganesha Jóga és Természetgyógyászati Központ
2310 Szigetszentmiklós, Csépi út 224.
Időpont egyeztetés: 06-30/2869-561
E-mail: info@lelektest.hu -
www.lelektest.hu - www.ganeshajoga.hu